Carwrap Breda

Published May 05, 21
6 min read

Carwrapping: Maak Uw Auto Uniek!

Je moet van binnenuit dus door de sticker heen kunnen kijken. Dit doe je door gebruik te maken van geperforeerd folie (kioskvlag bedrukken). Door de tientallen gaatjes kun je eenvoudig door het folie kijken, zonder dat het design verloren gaat. Bij een sticker die deels over de achterruit van je wagen geplakt moet worden, is dit ideaal. Overigens wordt car wrap niet vaak toegepast op bedrijfsbussen. Vooral bij personenauto’s zie je deze techniek vaak terugkomen, bijvoorbeeld als mensen een bijzondere kleur of een apart motief op hun auto willen. Voor jouw bus in bedrijf is dit dus wellicht minder interessant. Overigens wordt car wrap niet vaak toegepast op bedrijfsbussen.

Het bestickeren van je bedrijfsbus is marketingtechnisch erg voordelig voor jou als ondernemer. Je rijdt de aankomende jaren immers rond in een lease auto met je eigen reclame. Dat is de eenmalige investering wel waard, toch? Hoe groot deze investering wordt, is afhankelijk van je wensen. Besteed je al het werk uit, dan wordt het duurder dan wanneer je bepaalde zaken zelf regelt. We nemen de verschillende stappen van een bedrijfsbus bestickeren met je door. Voor stap 1 en stap 3 geldt dat je de handeling zowel zelf kunt doen als dat je deze kunt laten doen. Stap 2 moet je altijd uitbesteden.

Uw Auto Laten Bestickeren Door Vakmannen

Uw Auto Laten Bestickeren Door VakmannenBestelbus Bestickeren

Het begint natuurlijk allemaal met het maken van een ontwerp. Hierbij kun je simpelweg voor het logo van je bedrijf kiezen, maar je kunt ook besluiten om het anders aan te pakken. Voordat je begint met ontwerpen, is het belangrijk om je wensen op een rijtje te zetten. Wat moet er sowieso terugkomen in het ontwerp? En op welke manier? Kortom, hoe zou je willen dat je bestickerde auto eruit gaat zien? Als je dat weet, kun je aan de slag (beachflag bestellen). Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het ontwerpen over te laten aan professionals. Door je wensen op papier te zetten en met hen te overleggen, kunnen zij een ontwerp maken dat past bij jou, je wagen en je bedrijf.

Carwrapping: Pak Je Voertuig In Met WrapfolieRaamsticker

Denk hierbij onder andere aan het bestandstype en de grootte van het bestand. Als je tevreden bent met het design kun je naar de drukker - wandreclame. In overleg met hen kies je het juiste folie en de juiste maten. Zij drukken het ontwerp vervolgens voor je af op stickerfolie. Ook als je je bedrijfsbus wilt bestickeren met meerdere stickers, kun je deze allemaal tegelijk laten drukken. Nu de stickers binnen zijn, kun je gaan plakken - ramen blinderen breda. Doe dit altijd secuur. Het zou zonde zijn als je sticker scheef zit of dat er bobbels in zitten. Je wil natuurlijk dat de bus in bedrijf zo mogelijk uit de verf springt.

Raamsticker

Heb je zelf niet zo’n vaste hand dan kun je deze stap beter ook uitbesteden. Een professioneel bestickeraar kent immers alle kneepjes van het vak en heeft jouw bedrijfsbus in een mum van tijd voorzien van de stickers (wandreclame). Je bedrijfsbus bestickeren kan voor jou als bedrijf erg voordelig zijn. Je zorgt voor ‘gratis’ reclame die je naamsbekendheid en nieuwe klussen op kan leveren. We kunnen dan ook wel begrijpen dat je een zo mooi en opvallend mogelijk ontwerp wilt maken. Je wil het liefst dat iedereen om kijkt naar jouw lease auto met reclame. carwrap. Let hierbij echter wel op en houd rekening met andere weggebruikers.

In het verkeer gaat veiligheid boven alles. Zelfs boven jouw bedrijfsreclame. Wil jij een bedrijfswagen leasen of loopt je leasecontract bijna af? Say no more! Onze lease-consultants en autoliefhebbers helpen je op weg. Geef jouw wensen door, vertel of je liever financial of operational leaset en ze gaan voor je aan de slag (wrappen breda). Zo eindig jij misschien deze maand al met een nieuwe droomwagen. Doe de credit check en kom erachter wat jouw leasemogelijkheden zijn. raamsticker. Of vraag het ons. Het leasen van een elektrische auto wordt steeds populairder. spandoek bedrukken. Ben je benieuwd van welke voordelen jij gebruik kan maken met financial lease van je elektrische bedrijfsauto? Klik hier om alles te weten te komen over elektrisch rijden! .

Bestelbus Laten Beletteren?

Autobelettering - Volop Promotie OnderwegBeletteren

Door autobelettering maakt u dagelijks reclame voor uw bedrijf zonder hier extra marketingkosten voor te hebben (carwrap breda). Maak van uw auto een rijdend visitekaartje en zorg voor extra naamsbekendheid in uw regio. Climax Autoglas denkt graag met u mee om een uniek ontwerp te realiseren. Bij ons bent u verzekerd van:Wij geven u graag een idee van de mogelijkheden voor het laten beletteren van uw auto. Hieronder ziet u een galerij met auto’s die wij van een opdruk voorzien hebben. Climax Autoglas voorziet alle soorten voertuigen van belettering. U kunt dus ook bij ons terecht voor het toepassen van autoreclame op andere voertuigen dan auto’s: Het plaatsen van autobelettering is altijd maatwerk.

Belettering Bestelbus - VoertuigbeletteringAuto Wrappen Breda

Het aanvragen van een offerte is volledig kosteloos en vrijblijvend. U bent dus tot niets verplicht als het formulier is ingevuld. Onze specialisten helpen u bij het gehele proces om het beste resultaat te krijgen: van het ontwerp tot het plaatsen. We beginnen met het maken van een afspraak om uw wensen te bespreken. Hiervoor kunt u bij ons op de werkplaats langskomen of we komen bij u op locatie. Tijdens de afspraak bespreken we uw ideeën over het ontwerp. Wij denken graag met u mee en gaan aan de slag om een mooi ontwerp te maken. De mogelijkheden zijn enorm: van full color auto bestickering tot foto’s die door uzelf zijn aangeleverd. bestelbus bestickeren.

Autobelettering Van Bestelbus

Carwrap Breda - Wrap 'n roll reclame

HRP5+FM Breda, Nederland
+31768895093
Auto Wrappen Breda

De opdruk wordt gemaakt van hoogwaardig foliemateriaal. Wij maken uitsluitend gebruik van de kwaliteitsmerken Avery, 3M of Hexis. In de laatste stap gaan we over tot het plaatsen van de belettering. Zorg ervoor dat de auto goed schoon is voor deze stap. Hierdoor blijft de opdruk het langst in goede staat. Climax Autoglas heeft al meer dan 10 jaar ervaring met beletteren van auto’s. Onze professionals zorgen ervoor dat de belettering strak en bubbelvrij wordt aangebracht. Dit zorgt voor een duurzaam gebruik van de opdruk die gemiddeld tot wel 8 jaar mee gaat. Het beletteren van uw auto is een van de mogelijkheden om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.

Bus Wrappen - Snel En Goedkoop - ReclamemakersAutobelettering - Volop Promotie Onderweg


Om een bedrijfswagen nog meer uitstraling en merkidentiteit te geven, kunt u bij Climax Autoglas ook uw auto wrappen in de kleuren die uw bedrijf identificeren. De auto dient zo schoon mogelijk te zijn als deze wordt beplakt, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van de opdruk. Het wassen kan met een standaard wasprogramma of met de hand - bestelbus bestickeren. Zorg er wel voor dat uw auto volledig vrij is van vastplakkend vuil zoals vliegjes. We raden af om de auto te waxen voordat de belettering wordt aangebracht - peesframes. Wacht na de bedrukking ongeveer 2 weken voor u de auto weer wast.

More from Autoscout

Navigation

Home

Latest Posts

Onze Actuele Voorraad Occasions

Published Dec 02, 22
6 min read

Een Auto Importeren

Published Nov 27, 22
6 min read

Voorraad Occasions

Published Nov 26, 22
6 min read