Laadpas - Kijk op deze website

Gepubliceerd feb. 16, 22
6 min read

Vpn Verbinding - Bezoek onze website

Elke maand ontvangt u een factuur met daarop alle transacties en BTW specificatie. Hiermee kunt u gemakkelijk de betaalde BTW terugvorderen.

Dit zijn meer dan 100. 000 aangesloten locaties in Europa. Alle kosten komen op één verzamelfactuur. Heb je al een ANWB Mobiliteitskaart en wil je ook een Europese Tankpas? Ga dan naar Mijn ANWB voor de Zaak. Bekijk het overzicht bij welke Europese tankstations de Tankpas geaccepteerd wordt. Zo werkt tanken met de ANWB Mobiliteitskaart Onthoud de huidige kilometerstand van de auto.

Kennisbank Zakelijk Rijden - Klik op de site

Reken met de Mobiliteitskaart af bij de kassa in het tankstation of volg de instructies op het betaalautomaat bij een zelfkassa - tijdregistratie. Om af te rekenen gebruik je de pincode van de kaart. Er wordt vervolgens gevraagd of je met een vervangende auto rijdt. Geef aan indien je in een vervangende auto rijdt en vul de kilometerstand in. wagenpark.

Betalen met de kaart kan apart of samen met de brandstof. De carwash wordt als aparte transactieregel vermeld op je factuur. Bekijk de veelgestelde vragen over tanken met de ANWB Mobiliteitskaart. Op dit moment zijn we de ANWB Mobiliteitskaart aan het vernieuwen. De kaart is vanaf begin 2022 weer verkrijgbaar - laadpassen.

Beste Vpn

De FUELCARD kost slechts €4,75 excl. btw. (per jaar, per pas). Verder vind je bij ons ook geen verborgen service-, transactie- of facturatiekosten. Wanneer je de FUELCARD vergelijkt met andere aanbieders is de FUELCARD veruit de goedkoopste tankpas die er momenteel te krijgen is. Het verschil tussen de FUELCARD en een mobiliteitspas is dat je voor een mobiliteitspas vaak hoge abonnementskosten betaalt.

Met de FUELCARD geniet je van prijzen op maat en heb je de beste brandstofdeal van Nederland. Je betaalt dus altijd de laagste prijs en je hebt extra voordeel bij 2 tankstations naar keuze. Dat betekent maximaal besparen op je brandstof! Supervoordelig dus! .

Zakelijke Tankpassen

Eén maandelijkse factuur Besteed minder tijd aan papierwerk met onze overzichtelijke en eenvoudige facturering - je ontvangt slechts één maandelijkse factuur, waardoor het eenvoudig is om je kosten te beheren en je betaalde BTW terug te vorderen. Handig netwerk Met de BP Komfort Tankpas heb je toegang tot een uitgebreid netwerk van tankstations in Nederland - op gemakkelijk bereikbare locaties aan belangrijke wegen en snelwegen.

Zo kun je voertuigkosten effectief beheren en je voertuigen controleren aan de hand van gedetailleerde rapporten.

Uren Bijhouden - Bezoek onze website

De Q8/Tango Liberty Card laat niets aan het toeval over. Op de voorzijde van de kaart vind je de naam en/of het bedrijf van de kaarthouder. Op de achterzijde bevindt zich een magneetstrip en een strook voor de handtekening van de kaarthouder. Die magneetstrip bevat informatie waarmee de kaart kan geblokkeerd worden in geval van diefstal of bij verlies.

Alle informatie over btw, autokosten en tankpassen Op deze pagina lees je alle voordelen van een tankpas. Ook kom je te weten wat de fiscale spelregels zijn voor btw aftrek op (zakelijke) mobiliteit. Wist jij bijvoorbeeld dat je als ondernemer altijd btw-aftrek hebt op autokosten, zelfs als je auto prive-bezit is? 1) De voordelen van een tankpas Er zijn veel redenen om voor een tankpas te kiezen - fleetmanagement (laadpassen).

Uren Bijhouden

Vpn Netwerk - vind het hierGratis Vpn - Klik hier voor meer info


Btw aftrekken alleen met zakelijk betaalmiddel Omdat er in het verleden veel fraude is gepleegd met tanktransacties en tankbonnetjes, accepteert de fiscus alleen btw-aftrek op brandstof als dit is betaald met een zakelijk betaalmiddel. De Belastingdienst wil onomstotelijk aangetoond zien dat de betaling voor de brandstof door het bedrijf is gedaan.

Betalingen met een privé betaalmiddel worden nooit geaccepteerd, ook niet als duidelijk is dat de auto wel echt zakelijk gereden wordt. Belastingdienst controleert actief De regels zijn duidelijk, de consequenties ook. Als bij controle wordt geconstateerd dat er onterecht btw in mindering is gebracht op de af te dragen btw, dan zal de fiscus tot vijf jaar terug (kunnen) naheffen.

Tankpas Voor Zzp - vind het hier

Bespaar op je boekhouder Boekhouders rekenen meestal een bedrag per mutatie. Zit je regelmatig of zelfs veel op de weg, dan heb je zo 50-100 tankbonnetjes per jaar. Het individueel behandelen en inboeken van al die bonnetjes kost alleen aan boekhoudkosten al meer dan de gemiddelde tankpas. Daarnaast bestaat het risico dat je soms een bonnetje kwijtraakt.

Op een gemiddelde tankbeurt zit al snel 10-20 euro btw. Ook zo verdient een zakelijke tankpas zichzelf snel terug. Alle tanktransacties overzichtelijk op één factuur Met een tankpas komen alle brandstofkosten op één factuur. Als je met een tankpas betaalt hoef je de kassabon niet eens te vragen. Je ontvangt met een zakelijke tankpas namelijk (meestal) één keer per maand een factuur.

Wagenpark - Bezoek website

Met een tankpas vereenvoudig je dus je administratie. Tankpassen met extra diensten besparen nog meer bonnetjes Met een tankpas bespaar je dus boekhoudkosten en verzeker je jezelf van btw-teruggave. Veel tankpassen bieden tegenwoordig extra diensten aan om autokosten op de tankpas te betalen. Met name parkeren levert een gemiddelde ondernemer veel losse (en vaak slecht leesbare) bonnetjes op.

TijdschrijvenWagenpark - Klik hier voor meer info

Ook verbruikskosten zoals motorolie en screenwash kunnen meestal met een zakelijke tankpas worden betaald. Sommige tankpas-aanbieders bieden ook de mogelijkheid om de carwash te betalen met de tankpas. Achteraf betalen Met een tankpas betaal je meestal achteraf. Zo houd je grip op je tankuitgaven en worden de kosten meestal een keer per maand geincasseerd.

Urenregistratie Zzp

Veel ondernemers weten niet dat facturen boven de 100 euro altijd op naam uitgeschreven moeten worden. Dan moet jouw kvk-nummer, naam etcetera op de factuur staan (lees hierover meer op de website van de belastingdienst). Een kassabon volstaat dan niet langer - laadpas. De facturen die een tankpas-maatschappij aan jou stuurt voldoen wel aan de factuur-vereisten.

Je hoeft geen bonnetjes te bewaren en raakt deze ook niet kwijt. Je vereenvoudigd je administratie waarmee de boehoudkosten dalen. Bij goede tankpassen heb je veel extra diensten die je extra comfort opleveren. Je verdient de kosten van een tankpas dus vrijwel altijd ruimschoots terug. 2) fiscale regels voor ondernemers met een privé-auto De autokosten zijn hoog in Nederland.

Kennisbank Zakelijk Reizen - Kijk op de website

Laat geen geld liggen en zorg dat jij de spelregels kent. Hier lees je precies hoe het zit. Wat is het verschil tussen een prive-auto en een zakelijke auto? Een auto is zakelijk als je hem op de zaak hebt gekocht. De auto staat dan op de balans van je bedrijf staat.

Als je als ondernemer je prive auto gebruikt zijn er voor jou twee belangrijke dingen om te weten. Je hebt recht op kilometervergoeding Je kan btw terugvorderen als jouw omzet met btw belast is Kilometervergoeding Je mag belastingvrij 19 cent per kilometer uitkeren vanuit je zaak aan jezelf in prive.

Zakelijke Tankpassen

Deze reiskosten zijn aan je zakelijke kant bedrijfskosten, en verlagen dus je winst. Het is daarom fiscaal aantrekkelijk om eraan te denken jezelf de juiste kilometervergoeding uit te keren. Rittenregistratie voeren bij kilometervergoeding Je bent verplicht om de kilometervergoeding te verantwoorden met een rittenregistratie. Hierin leg je elke zakelijke rit vast, dus ook je woon-werkverkeer.

Hierin zijn twee smaken bij de fiscus: Je houdt een kilometerregistratie bij, of je doet dit niet. Prive-auto: btw aftrekken mét kilometerregistratie Woon-werkverkeer telt als prive-kilometers (en dus als zakelijk). Alleen echt zakelijke ritten (zoals het bezoeken van klanten) tellen mee als zakelijke kilometers. Het bijhouden van een kilometerregistratie is een flinke klus.

Meer van Auto verkopen

Navigation

Home

Latest Posts

Een Auto Importeren

Published Nov 27, 22
6 min read

Voorraad Occasions

Published Nov 26, 22
6 min read

Shortlease Zakelijk

Published Oct 17, 22
7 min read